I’m Here

Tag 2: Wallpaper

Posted on: May 12, 2009

Salam, ni nak citer lagi ni, pasal YM jgak….masa pagi2 buka YM ada org nak add…nama dia perggghhh!! Memikat. Pada mula igtkan kawan kolej lama sbb dia pun nama macam tue, jadi sy terus jek approve.. Lepas tue g kacau2 Lemon a.k.a Kak Noi, biar la tak status tue tulis dia bizi, i dont care, tgh2 gelak2 kan Lemon pasal dia tak th nak explain pasal hosting tiba2 ada window YM baru dia tulis yg ni… “Kimi…ada tag untuk kamu tau”

Ceyyy!! sapakah awek ni, musykil daku di buatnya.. Then dia bagi link, sy pon klik link tue, aiikkk!!! apasal blog kia lak ni??? Lepas di interview awek tadi tue, rupa2nya dia kia…laaaaa….baru nak ayat…(furrhh!!! jgn la yyg baca ayat ni..huhuhuh)

Tag kali ni pasal Wallpaper, Wallpaper?? kertas dinding…ekeke… so ni la wallpaper yg saya gunakan utk laptop baru saya, baru beli ni…baru 2 bulan..

wallpaper

Yuhhuuu~~~ ni la wallpaper akim, warna hijau dan hitam warna ijau mmg favret akim…tak caya tanya lemon..ekekek…akim pakai Windows Vista dan tepi sebelah kanan ada objectdock… mmg suka pakai objectdock ni sbb semua item yg ptg blh letak kt tepi… Lepas tue akim mmg tak suka desktop ada byk folder, banyak2 barang kt desktop buat akim sesak nafas! lepas tue melambatkan laptop. Satu lagi semua doc yg penting2 akim letakkan dlm folder acer tue, dalam tue macam2 folder ada semua di susun mengikut kepentingan dahulu, mmg akim seorg yg suka kekemasan tak suka tgk doc berserabut tak tentu pasal nnti nak cari blik da tak tahu katne benda tue. Itulah rupa wallpaper akim simple tapi meriah dengn sedikit warna kegemaran!! ekek…dan yang pasti xde unsur2 kaler pink…hahahahaa….

Sekian saje utk tag wallpaper kali ni…ekekek….harap kia puas hati…sila bagi markah e kia…..heheheee

Advertisements

4 Responses to "Tag 2: Wallpaper"

huhuuu..mekaceh akim…jawab tag kia…waahh…cantik >>> side bar tu..hehee..

cantik yek sidebar tue?? ekeke…macih2…hehehe

Eleh. Takde pink konon.
Padahal ada.tapi sebab nak wat tag, tetiba jadi hijau. KAHKAHKAH

uik2..mmg xde pink la lemon… :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: